Zuivr Begeleiding & coaching

Begeleiding & coaching

ZUIVR is niet alleen een gevoel, het is ook een manier van anders denken en kijken naar de markt

ZUIVR... zoals het hoort

De (zuivere) essentie van het leven

Het klinkt misschien 'zweverig' maar dat valt reuze mee. Het is dichterbij dan je denkt. Als we het luchtig bekijken en eenvoudig omschrijven: 'Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Dat is een vraag die iedereen raakt. Dit gaat niet per definitie alleen over je werk of privé. Maar behelst het leven. Welke interne drijvers zorgen ervoor dat je gelukkig bent of wordt. De Japanners kennen hier een mooi woord voor: Ikigai.

Op jezelf en de toekomst vertrouwen

Om bij je zuivere essentie te komen, moeten we onszelf leren begrijpen. Dit is niet makkelijk. De wereld verandert in rap tempo. Mensen zijn 'social en instant addicted'. Alles moet maar en we komen steeds verder af te staan van onze essentie. Dit heeft zijn weerslag op ons leven. Maar hoe kunnen we 'afschakelen' en kijken naar ons eigen leven... om zo weer 'thuis' te komen en met onszelf in contact te staan. Zodat we kunnen genieten en geluk ervaren op het werk of thuis. Hierdoor kunnen we leren en groeien en je eigen ik ontwikkelen...

Hoeveel tijd neem jij om echt naar je innerlijke stem te luisteren?

Wat kan ZUIVR voor jou betekenen?

Creatieve procesbegeleiding

Creëren doen we graag bij ZUIVR. Vooral als het om iets zuivers gaat. Heb je een zuiver idee of product, maar weet je dat niet goed door te vertalen? Of ligt er al heel lang iets moois en zuivers op de plank wat er wel eens van af mag komen?

Neem gerust contact op om te kijken hoe ZUIVR jou verder kan helpen.

Wij bieden oprechte, zuivere aandacht, quality time en high end maatwerk. Want ieder idee of product is uniek en vraagt in het proces om een passende aanpak en juiste begeleiding en samenwerking.

Dit alles vanuit een heerlijke locatie waar rust en inspiratie samen komen.


Coaching en Sparring

Business coaching

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Waarom doe je wat je doet? Misschien ben je je door allerlei omstandigheden aan gaan passen aan je organisatie en de mensen om je heen. Er wordt nu eenmaal veel van je verwacht. Maar wat als dit alles niet meer klopt met wat jou van binnen drijft? Dan ontstaan er conflicten. Ook in jou als mens. Hoe zorg je er dan weer voor dat jouw binnenkant klopt met de buitenkant, jouw organisatie, jouw leven? Van binnen naar buiten werken. Ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat jij je passie door kan vertalen en alle onzuiverheden die jou blokkeren op je pad, inzichtelijk kan maken. Daarna kan je de juiste keuzes vanuit persoonlijke kracht maken en je leven zuiver leven en je bedrijf zuiver runnen. Weet je hoe fijn dat is?

Sparringpartner/klankbord
Vanuit mijn 20 jaar lange bedrijfservaring, scherpzinnigheid en zuivere intuïtie, kan ik ook een ideale sparringpartner voor je zijn met een luisterend oor en een kritische blik.

Prijzen op aanvraag. Oprechte zuivere aandacht, quality time en high end maatwerk. Want jij en je organisatie zijn uniek net als jouw proces. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Personal coaching

Soms hebben we in het leven even iemand nodig die een stukje met je op pad gaat. Als je bv wil dat je leven meer positief mag stromen. Of als je het gevoel hebt op een kruispunt te staan, en niet goed weet welke kant je op moet. Je twijfelt aan alles, vindt het moeilijk om keuzes te maken en echt je hart te volgen.

Het kan ook zijn dat je je bewuster wil worden van je eigen kernkwaliteiten, of misschien heb je gewoon even iemand nodig om laatste puzzelstukken te vinden.

help je graag de juiste inzichten te geven in wat belangrijk is voor jou als mens, zodat je zelf de ruis van je lijn kan halen en zuiver je leven kan leven. Waardoor je weer vol zelfvertrouwen keuzes maakt die echt bij je passen. Jezelf strechen en je overtuigingen bijstellen of misschien wel loslaten. Als je binnenkant matcht met de buitenkant zal je merken dat je vanzelf in je positieve flow komt en je vanuit je persoonlijke kracht de juiste keuzes kan maken. Weet je hoe fijn dat is?

Prijzen op aanvraag. Oprechte zuivere aandacht, quality time en high end maatwerk. Want jij bent uniek net als jouw proces. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


C e r t i f i e d

B u s i n e s s N L P M a s t e r P r a c t i t i o n e r

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.