Zuivr Coaching - Sparring - Advisering

Coaching - Sparring - Advisering

Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

ZUIVR... zoals het hoort

De (zuivere) essentie van het leven

Het klinkt misschien 'zweverig' maar dat valt reuze mee. Het is dichterbij dan je denkt. Als we het luchtig bekijken en eenvoudig omschrijven: 'Waar kom jij 's morgens je bed voor uit?

Dat is een vraag die iedereen raakt. Dit gaat niet per definitie alleen over je werk of privé. Maar behelst het leven. Welke interne drijvers zorgen ervoor dat je gelukkig bent of wordt. De Japanners kennen hier een mooi woord voor: Ikigai.

Op jezelf en de toekomst vertrouwen

Om bij de zuivere essentie te komen, moeten we onszelf leren begrijpen. Dit is niet makkelijk. De wereld verandert in rap tempo. Mensen zijn 'social en instant addicted'. Alles moet maar en we komen steeds verder af te staan van onze essentie. Dit heeft zijn weerslag op ons leven. Maar hoe kunnen we 'afschakelen' en kijken naar ons eigen leven... om zo weer 'thuis' te komen en met onszelf in contact te staan. Zodat we weer genieten en geluk ervaren op het werk of thuis. Hierdoor kunnen we leren en groeien en je eigen ik ontwikkelen...

Wat kan ZUIVR voor jou betekenen?

Hoeveel tijd neem jij om echt naar je innerlijke stem te luisteren?

Personal coaching

Soms lopen we op persoonlijk vlak vast. Je voelt dat het leven niet stroomt zoals het zou moeten stromen. Met alle gevolgen van dien. Je ziet door de ruis om je heen je eigen kernkwaliteiten niet meer. Je twijfelt aan alles. Kan geen keuzes maken en merkt dat je het lastig vindt echt je hart te volgen.

Ik kan je helpen de juiste inzichten te geven in wat belangrijk is voor jou als mens, zodat je zelf de ruis van je lijn kan halen en zuiver je leven kan leven. Waardoor je weer vol zelfvertrouwen keuzes maakt die echt bij je passen. Jezelf strechen en je overtuigingen bijstellen of misschien wel loslaten. Als je binnenkant matcht met de buitenkant zal je merken dat je vanzelf in je positieve flow komt.

Business coaching
Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Waarom doe je wat je doet? Misschien ben je je door allerlei omstandigheden aan gaan passen aan je organisatie. Er wordt nu eenmaal veel van je verwacht. Maar wat als dit niet meer klopt met wat jou van binnen drijft. Dan ontstaan er conflicten. Ook in jou als mens. Hoe zorg je er dan weer voor dat jouw binnenkant klopt met de buitenkant, jouw organisatie? Van binnen naar buiten werken. Ik help je graag je passie door te vertalen en alle onzuiverheden die jou blokkeren op je pad, inzichtelijk te maken, zodat je de juiste keuzes voor jezelf kan maken en je als mens optimaal in je organisatie kan staan.

Sparringpartner/klankbord/advisering
Als ondernemer zit je vaak in vaste patronen en ben je vaak bezig met de waan van de dag. Het gevaar schuilt er in dat je bedrijfsblind wordt, veranderingen niet op tijd in ziet of inzet, of dat je doelen niet echt gerealiseerd worden. Om blinde vlekken weg te halen, veranderingen tijdig in te zetten of doelen te realiseren is het heel verfrissend om soms met iemand van buiten de organisatie te klankborden. Iemand kan en durft te spiegelen en die kritisch kan waarnemen zodat je scherp blijft en tijdig bij kan sturen.

Vanuit mijn 20 jaar lange bedrijfservaring, scherpzinnigheid en zuivere intuïtie, kan ik een ideale sparringpartner voor je zijn. Een luisterend oor, een kritische blik, een klankbord of een steunpunt in moeilijke tijden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

C e r t i f i e d

B u s i n e s s N L P M a s t e r P r a c t i t i o n e r

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.