Zuivr Inspiratie Beweeg mee met de seizoenen en creëer je eigen unieke natuurlijke flow

Beweeg mee met de seizoenen en creëer je eigen unieke natuurlijke flow

Luister jij echt naar je innerlijke stem ?

Na een heerlijke zomer zijn we alweer een tijdje beland in de herfst. Een mooie periode waarin we uitgenodigd worden meer naar binnen te gaan, ondanks dat het buiten prachtig en fijn blijft.

Een uitnodiging van moeder natuur om meer in jezelf te keren, neem jij deze uitnodiging aan?

Ik heb me er vaak tegen verzet, tegen rust en even niets doen. Ik stond altijd "aan" en de zon scheen altijd. Gelukkig wordt ik wijzer en rijper door de jaren. En weet nu dat het oké is om soms even "uit" te staan. Niks mis mee. De wereld vergaat niet. En alles wat bij je hoort haal je juist vanuit rust naar je toe.

In de rustmomenten komen de beste ideeën en inzichten. Geef jij wel eens toe aan je behoefte even "uit" te staan? En wat heb jij nodig om echt geconnect te zijn met jezelf?

Ik vind het heerlijk de rust en stilte op te zoeken. Gelukkig hoef ik daar niet ver voor weg, want mijn heerlijke locatie biedt hiervoor alle ruimte. Ik pak mijn mijmermomentjes en laat alle ideeën en inzichten stromen. In mijn keuken ontstaan vaak mijn mooiste ideeën. Op het moment dat ik mijn keukenschort aan trek veranderd er iets in mij. Ik voel me gelukkig. De focus op eten, pure voeding, mooie producten. Het maakt niet uit wat de uitkomst van het gerecht is. Het bezig zijn met mooie producten en zuivere voeding maakt me blij en zorgt dat ik even "uit" kan staan. Gewoon vanuit eenvoud.

Door de "uit" knop even aan te zetten kan je beter zien wat er echt gebeurd om je heen. Te vaak ervaar ik nog mensen die op allerlei manieren willen samenwerken maar uiteindelijk alleen bezig zijn zichzelf te verrijken. Met deze instelling gaan we de aarde niet beter maken. Ik zie geld als een middel om je doel te kunnen verwezenlijken. Als je samen niet dezelfde intentie hebt, is er ook geen zuivere samenwerking mogelijk, en zal het juiste zuivere product nooit tot stand komen.

Inmiddels accepteer ik ook dat niet alle ideeen en inzichten direct in actie omgezet kunnen worden. Soms heeft iets letterlijk tijd nodig. De tijd om echt te rijpen.

Want jij kan wel klaar zijn voor iets, maar is de wereld en jouw omgeving ook klaar voor jou en jouw ideeën ? Uiteindelijk gaat het om de juiste verbinding. Want alleen doe je niets.

We leven in een snelle en schreeuwerige wereld en maar wat vaak worden we in die snelheid en het geschreeuw meegezogen. Het zorgt voor onrust. Maar wat zou er gebeuren als je meebeweegt met de seizoenen en echt luistert naar jezelf ?

Ik wens je een mooie herfst. Een unieke periode om los te laten wat niet (meer) bij je hoort, naar binnen te keren en te luisteren naar je eigen unieke stem. Die stem die je alleen hoort als je stil wordt.

Heb vele mooie en zuivere inzichten en blijf trouw aan jezelf.

Mocht het nu zo zijn dat je hulp nodig bij je innerlijke proces omdat je voelt dat je nog wat uit te zuiveren hebt in jezelf of je organisatie waar je zelf de vinger niet op kan leggen. Of voel je behoefte om je zuivere ideeën te delen omdat je ze vanuit de juiste zuivere samenwerking wil gaan verwezenlijken?

Ik gids je graag door je proces, let's Connect!

Warme herfstgroet,

KATJA

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.