Zuivr Inspiratie De wereld vraagt om oprechte zuiverheid!

De wereld vraagt om oprechte zuiverheid!

De wereld vraagt om oprechte zuiverheid

“Waarom zou je altijd op je tenen lopen? Dat houd niemand vol. Hou je handen open. Kijk ipv eens omhoog een keer opzij… “ (liedje "Lef" - Karin Bloemen)


DE WERELD VRAAGT OM ZUIVERHEID.
Hoe trouw ben jij aan jouw zuivere waarheid ?

In mijn leven ben ik nogal wat mensen tegen gekomen die mij egoïstisch vinden. Na jaren van hard zwoegen, pijnen transformeren en echte oprechte keuzes maken leef ik nu zoals goed voor mij is, waardoor ik er beter voor de ander kan zijn. Maar in de ogen van velen doe ik blijkbaar maar wat. Ik zou meer rekening met de ander mogen houden. Het zijn mensen die zelf vanuit hun “oude” overtuigingen leven en (nog) niet in staat zijn te kijken naar de ander vanuit een oprecht zuiver hart, en vinden dat iedereen aan hun overtuigingen moet voldoen. Zelf noem ik het voorwaardelijke liefde. "Ik accepteer je zolang je aan mijn voorwaarden voldoet."

Als je leeft vanuit onvoorwaardelijke liefde, maakt het niet uit wat de ander doet. Als iemand in je hart zit, is alles goed.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar alles hoeft te accepteren. Want als datgene wat de ander doet recht tegenover jouw waarden en normen staat , hoef je het niet in jouw wereld toe te laten. Maar kan je nog steeds oprecht van diegene houden.

Waar kies je voor? Iedere dag opnieuw heb je de keus. Pas jij je aan en ga je andere pleasen? Of luister je naar je hart en ga je doen wat je echt wil?

Vanuit mijn unieke locatie in Oisterwijk ga ik workshops, trainingen en inspiratiedagen geven. Waarin jij de kans krijgt je hart te gaan volgen om van daaruit volledig te kunnen gaan stralen.

Hoe zou het zijn als jij meer gelijkgestemden kan ontmoeten en inzicht kan krijgen over hoe jij jouw leven uit kan zuiveren zodat je meer kan leven vanuit je hart en wie je echt bent.
Misschien ontmoeten wij elkaar tijdens een van de trainingen, inspriatiedagen of workshops.

See you!

KATJA


Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.