Zuivr Inspiratie Hou je bezig met alles dat energie geeft

Hou je bezig met alles dat energie geeft

Geniet van wat je doet

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt. - Albert Einstein

De wereld veranderd en we ontkomen er niet meer aan datgene los te laten wat ons tegenhoud te zijn wie we echt zijn en wat meer energie kost dan dat het je oplevert.

Afgelopen maanden heb ik iemand mogen begeleiden bij een grote verandering in zijn leven. Zelf had hij niet door dat zijn manier van werken hem zo vermoeiden maar uiteindelijk ook vastzetten in het leven. Hij wist wat hij wilde voor de toekomst en had allerlei plannen. Maar liep letterlijk tegen zijn eigen stress aan.

Tijdens zijn proces kwam hij tot inzicht dat er iets was dat hij vasthield uit gewoonte, maar hem duidelijk niet meer diende. Samen hebben we zijn overtuigingen en patronen onder de loep genomen, en alles wat hem in dit stuk belemmerde heeft hij los kunnen laten en kunnen veranderen. Hij kreeg hierdoor een nieuwe kijk op zijn leven. Er ontstond meer ruimte en inzicht en hij kon weer zuiver zien wat hem echt energie gaf. En het belangrijkste van alles, hij kon heel makkelijk loslaten wat hij eerder zo sterk vast hield. Alles gebeurde in de juiste setting op het juiste moment.

Het was geen hoofdstuk dat hij afsloot, maar een boek wat hij dicht mocht doen. Als je een boek sluit gaat er een nieuw boek open. En dan begint er een heel nieuw proces, waarbij de valkuil is dat je gaat doen wat je altijd hebt gedaan.

Door de juiste inzichten te geven, de juiste vragen te stellen en ruimte te bieden vanuit mijn unieke en heerlijke locatie waar rust en inspiratie samen komen, werd het maken van de juiste keuze iets vanzelfsprekends en kwamen de juiste dingen op het juiste moment. Waardoor alles vanuit de juiste flow verliep. Dan ben je echt vanuit verbondenheid aan het creëren. Hoe mooi is dat!

We hebben zijn persoonlijke overwinning gevierd en met champagne afgesloten.

🍀

Herken je dat? Dat je bezig bent met nieuwe ontwikkelingen maar het ontbreekt je aan tijd en vaak ook aan energie. Diep van binnen weet je dat je iets mag veranderen. Als je op deze manier doorgaat zal je het niet volhouden, en al je nieuwe ontwikkelingen komen niet van de grond. Het lijkt ook niet de bedoeling om zo door te gaan. Het leven is toch juist bedoeld om vol positieve energie te (be)leven? Als jij het optimale uit je leven wil gaan halen zal er iets moeten veranderen. Je wil graag moeiteloos met al je nieuwe plannen en ideeën aan de slag, maar het oude loslaten vind je lastig waardoor je uiteindelijk heel veel ballen in de lucht aan het houden bent.

Bij veranderen en loslaten denken we vaak allemaal aan grote en ingewikkelde dingen. Maar eigenlijk is het heel simpel. Het begint bij het loslaten van jouw belemmerende overtuigingen en patronen. Het hoeft ook geen boek te zijn dat je dicht moet doen, soms mag je gewoon een hoofdstuk afronden of een bladzijde omslaan.

Hoe zou het voor jou zijn als jij jouw overtuigingen en patronen los gaat laten die jou tegen houden van dat wat je diep van binnen echt wilt? Het zou zomaar kunnen dat je dan dichter bij je gevoel komt en keuzes gaat maken vanuit je hart.

🍀

Neem je eigen patronen eens onder de loep. Waar krijg je energie van? En waar verlies je juist energie? Laten we het leven niet te serieus nemen en juist datgene gaan doen waar je echt heel erg blij van wordt. Daar ligt waarschijnlijk ook je talent. Vier het leven!

Misschien kan ZUIVR jou ergens mee helpen, en vieren we straks ook jouw overwinning of succes!

zuivere groet,

KATJA

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.