Zuivr Inspiratie Zuivr, a way of living

Zuivr, a way of living

Het leven is als een goed glas wijn, het heeft tijd nodig om te rijpen.

Het leven is als een goed glas wijn, het heeft tijd nodig om te rijpen.

Hoe ga jij om met uitdagingen en keuzes en volg je volledig je hart? Ben jij al genoeg gerijpt om echt te gaan doen waar je hart naar verlangd?

In mijn leven zijn er veel dingen die mij inspireren en bezig houden. Veel daarvan hebben te maken met voeding, maar uiteindelijk slaat alles steeds terug op zuiver leven. En dat is niet zomaar ontstaan, daar is heel wat aan vooraf gegaan. De rijping van het leven...

Voor mij is zuiver leven niet alleen gezond en goed voedsel nuttigen, maar ook bewust in het leven staan. Oprechtheid naar en open staan voor elkaar. Praten met ipv over elkaar. Samenwerken en vanuit een positieve mindset steeds de juiste keuzes maken, zodat je zuiver blijft aan jezelf. Maar vooral luistert naar je hart. Ik ben dankbaar dat er steeds weer nieuwe uitdagingen en keuzes in het leven zijn. Mijn uitdagingen ben ik steeds aangegaan, heb keuzes gemaakt waardoor uiteindelijk mijn koers positief is veranderd. Gewoon door mijn hart volledig te durven volgen. Keuzes bepalen uiteindelijk je koers.

Zuivere groet,

KATJA

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.