ONZE INSPIRATIE

inspiratie is de ziel van zuivr; de oorsprong waar alles uit voortvloeit. we vinden het in REIZEN, kunst EN literatuur, maar ook in een fijne avond met vrienden.

ONZE KERN

Bevlogenheid & Uitdragen

"Inspirare" betekent in het Latijn "inademen" en wij hadden het niet accurater kunnen bewoorden. Inspiratie is onze zuurstof en zonder dit kunnen wij niet leven. En niet alleen het inademen maar ook weer uitademen; het doorgeven van inspiratie in onze waarden onze missie en uiteindelijk onze producten.


Je verwonderen als een kind over de schoonheid of perfectie van iets en het vervolgens volledig omarmen en delen met anderen. Met het heldere besef dat het jouw leven weleens een heel andere wending kan geven.

ONZE AMBASSADEURS

Verwondering & Inleving

Voor een merk dat zijn producten serieus neemt is het heel belangrijk om verbinding te hebben met professionals die weten wat een goed product is en wat voor inspirerende dingen je met een goed product kunt doen. Zuivr heeft twee vooraanstaande Spaanse koks bereid gevonden om onze verschillende soorten olijfolie te proberen. Le presentamos a:

Sergi de Meià

MICHELIN STERRENCHEF

Sergi de Meià is een van de meest getalenteerde en veelzijdige chef-koks van Catalonië. Na vele jaren aan het hoofd van verscheidene Michelin-sterrenkeukens te hebben gestaan begon hij met Restaurant Sergi de Meià in hartje Barcelona. Zijn kookstijl kenmerkt zich door het gebruik van alleen lokale ingrediënten, waarmee hij typische klassieke Catalaanse gerechten serveert met een internationale en eigentijdse twist.

SERGI DE MEIÀ'S GERECHT

Puré de Cigró amb Carxofa i Anxoves

Het Catalaanse gerecht dat vertaalt als Puree van kikkererwten met artichoke en anchovies

Arnau París

WINNAAR MASTERCHEF SPAIN

Arnau París is de winnaar van de negende editie van de Spaanse MasterChef competitie. Na het afronden van zijn Masters in de Baskische Keuken heeft hij besloten al zijn energie te steken in lesgeven, door middel van showcooking, cursussen, privé-diners en teambuilding-projecten. Arnau's culinaire familieproject – Molí de la Vansa – in de provincie Lleida richt zich op de ambachtelijke productie van lokale oliën en wijnen.

ARNAU PARÍS' GERECHT

Fideus de Carbassó amb 'Ajoblanco' i Arangades

Het gerecht dat vertaalt als Noedels van courgette met zachte knoflook en haring.

“Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.”

Pablo Picasso

Blijf verbonden

ONS NETWERK

Contact Us

Share by: