Zuivr Over Katja

Over Katja

Ik volg geen trends, ik volg mijn hart

Genieten, Geluk, Groei

Ik ben Katja van den Hoof, een levensgenieter met een vooruitziende blik.

Geboren en getogen in het gezellige Brabant. Geboren in Eindhoven, opgegroeid in Waalre en nu woonachtig in Oisterwijk. Drie prachtige dochters en inmiddels een schattige kleindochter, die allen net als ik van een bourgondisch leven houden.

Ik leef vanuit mijn hart, volg mijn gevoel en vind het heerlijk mezelf te blijven ontwikkelen om van daaruit andere mensen in hun hart te raken en te inspireren.

Afgelopen jaren heb ik mijn grote switch gemaakt en heb ik veel uitgezuiverd in mijn leven. Mijn leven is een lange tijd erg stressvol geweest en was vervuld met onzuivere situaties. In deze periode heb ik mogen ervaren wat langdurige stress en onzuiverheid voor impact heeft op het leven en de gezondheid.

Mijn pad heb ik inmiddels bewandeld, mijn weg heb ik gevonden. Mijn kennis, ervaring en inzichten wil ik delen. En vanuit de juiste verbindingen wil ik nog vele enthousiaste ondernemers helpen bij hun dilemma’s en dromen. Het beste in mensen en producten naar boven halen, daar word ik blij van.

ZUIVR is uiteindelijk ontstaan vanuit een gevoel. Ruim 20 jaar ben ik actief geweest als producent van verschillende productgroepen. Mijn hart lag altijd al bij ontwikkeling. Zowel op persoonlijk vlak als op het zakelijke vlak met productontwikkeling. Mooie producten net even beter maken en deze vertalen naar de markt. Altijd vanuit een gevoel iets voor de hedendaagse, bewuste consument en de wereld te willen betekenen. En dat is vandaag de dag nog steeds zo.

Ik wil je laten zien dat het anders kan. Uit oude patronen stappen is niet eenvoudig. Daar weet ik vanuit persoonlijke ervaring alles van. Ik kan jou als ondernemer helpen om van oud naar nieuw te denken. De wereld en wij mensen hebben niet alleen producten nodig die er toe doen, maar ook ondernemers die op een eigentijdse en zuivere manier naar het leven en de aarde kijken en van daaruit denken en handelen.

Een zuivere groet,

Katja

Geïnspireerd? Laten we eens kennismaken.